2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 31. 11:05, kedd | Tech
Forrás: techradar.com

2024 elején megjelenhet az összehajtható iPad

2024 elején megjelenhet az összehajtható iPad

Az információ szerint egy megújult iPad Mini is a tervek közt szerepel.

Ez a hír az Apple egyik figyelemreméltó „jósától”, Ming-Chi Kuotól származik. Bár a rövid bejegyzésbÅ‘l nem sok mindent lehet leszűrni, amit viszont igen, az meglehetÅ‘sen érdekes képet fest a technológiai óriás terveirÅ‘l. Kuo szerint a kínai Anjie Technology szállítja majd a hajlítható eszközhöz szükséges szénszálas támasztékokat. Úgy véli, hogy a közelgÅ‘ iPad mellett megjelenik majd egy iPad Mini is. Kuo azt is megemlítette, hogy szerinte az iPad-eladások éves szinten 10-15 százalékkal csökkennek majd 2023-ban.

Az NPD Group, egy piackutató cég jelentése szerint az Egyesült Államokban a technológiai értékesítések „2022 végén várhatóan nyolc százalékkal csökkennek az elÅ‘zÅ‘ év azonos idÅ‘szakához képest”. Idén ez a szám további öt százalékkal csökken majd. Mivel a fogyasztói érdeklÅ‘dés csökkentÅ‘ tendenciát mutat, úgy tűnik, hogy az Apple egy kemény évre készül 2023-ban. Annak ellenére, hogy a közeljövÅ‘ kissé borongósnak tűnik, az összehajtható iPad és az iPad Mini modellek vélhetÅ‘en fellendítik majd a kaliforniai tech-óriás eladásainak számát.

Egyéb pletykák

Az elmúlt néhány évben számtalan alkalommal terjedtek már pletykák egy-egy összecsukható Apple-készülékrÅ‘l. 2021-ben Kuo kijelentette, hogy egy nyolchüvelykes képernyÅ‘vel rendelkezÅ‘, összecsukható iPhone-t fognak kiadni. A készüléket érintÅ‘ „kulcsfontosságú technológiai és tömeggyártási problémákat” figyelembe véve azonban erre még valószínűleg várni kell egy ideig. Az „iPhone Flip” várhatóan valamikor 2025-ben kerül majd a polcokra és minden bizonnyal nagyon drága lesz. Az egyik szivárgás azt sugallja, hogy az ára elérheti majd a 2500 dollárt (2300 euró) is.

forrás: techradar.com

Címkék: apple, iPad, iPad Mini

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.