2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Február 03. 16:08, péntek | Sport
Forrás: Refresher

75 000 dollárért árulják a jegyeket arra a meccsre, amelyen LeBron James valószínűleg megdönti az NBA pontrekordját

75 000 dollárért árulják a jegyeket arra a meccsre, amelyen LeBron James valószínűleg megdönti az NBA pontrekordját

James várhatóan február 7-én, az Oklahoma City Thunder ellen dönti majd meg Kareem Abdul-Jabbar eddig megdönthetetlennek hitt pontrekordját.

LeBron James a történelem egyik legnagyobb NBA-sztárja. Pár napon belül megerősítheti abszolút legenda státuszát, ugyanis az elemzők számításai szerint várhatóan a február 7-ei, Oklahoma City Thunder elleni meccsen lépi át Kareem Abdul-Jabbar 38 387 pontos rekordját, amelyet a legendás left 1989-es visszavonulása óta mindenki egészen idáig megdönthetetlennek tartott.

Minden kosárlabda rajongó élőben szeretné élvezni ezt a felejthetetlen sporteseményt a Los Angelesben található Crypto.com Arena-ban. A jegyeket csillagászati árakon árulják a jövő keddi meccsre. Egy hely ára akár 75 000 dollárba is kerülhet – írja a Basketball Forever több forrásra hivatkozva. A jegyárak magasabbak, mint a 2022-es NBA-döntő első mérkőzésére, amelyet a Golden State Warriors játszott a Boston Celtics ellen.

A hivatalos NBA-statisztikák szerint a Los Angeles Lakers 38 éves játékosának jelenleg 38 299 alapszakaszban dobott pontja van. A mérföldkő leküzdéséhez 89 pontot kell szereznie, amit a Thunder ellen James az idei 30,2 pontos meccsátlagával nagy valószínűséggel meg is tesz.

Akit érdekel a sporttörténelem egyik legnagyobb bravúrja, az élőben nézheti a cseh Nova Sport 1-es adón, amely itthoni idő szerint február 8-án, reggel 4 órától közvetíti majd a mérkőzést.

Forrás: refresher.sk

Címkék: LeBron James, NBA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.