2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. December 30. 13:12, szerda | Sport
Forrás: Nemzeti Sport

A Barcelona már most feladta a spanyol bajnokságot

A Barcelona már most feladta a spanyol bajnokságot

Még január sincs, de az új edző már most bedobta a törölközőt. Elmondása szerint reálisan kell tekinteni az esélyekre és a jelenlegi helyzetre.

Ronald Koeman azután nyilatkozta ezt a szokatlan beismerést, miután csapata a héten 1-1-es döntetlent játszott az Eibar ellen. A katalán csapat mestere a mérkőzés után már elismerte, hogy szinte esélyük sincs megnyerni a bajnokságot, pontosabban nagyon nehéz lesz.

“Legyünk realisták, nagyon nehéz lesz megnyernünk a bajnokságot. Semmi sem lehetetlen az életben, de látnunk kell a pontkülönbséget. Az Atlético nagyon jónak és erősnek tűnik, nem kap túl sok gólt” - mondta a sport.es-nek Koeman.
A holland edzővel 14 meccsen 25 pontot szerzett a Barcelona, a hatodik helyen állva hét ponttal vannak lemaradva a pontegyenlőséggel vezető Atlético Madrid-Real Madrid duó mögött. 2003 óta nem kezdett ennyire gyengén a csapat, ami tulajdonképpen már az előző szezonban összeomlott: a koronavírus által félbeszakított szezon végén nyolc gólt kaptak a Bajnokok Ligájában a Bayern Münchentől, és elbukták a spanyol bajnokságot is.

Bár jelenleg is náluk játszik Lionel Messi, ő is bevallottan el szeretett volna igazolni nyáron, és csak azért maradt az egyesületnél, mert a szerződése szerint csak egy hónapig igazolhatott volna el ingyen, de a koronavírus miatt a szezon tovább tartott, az argentin focista pedig nem akart pereskedni a klubbal.

Címkék: Barcelona, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.