2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Július 10. 11:43, hétfő | Sport
Forrás: teraz.sk

A Bayern München továbbra is csábítja Kane-t

A Bayern München továbbra is csábítja Kane-t

A Tottenham állítólag visszautasította a második ajánlatot is.

A Daily Mail szerint a regnáló német bajnok 80 millió fontot (átszámítva 93,5 millió euró) plusz további bónuszösszegeket hajlandó fizetni a 29 éves csatárért.

Az angol Tottenham Hotspur labdarúgóklub vezetősége elutasította a Bayern München második ajánlatát a támadó Harry Kane átigazolásáért. A Daily Mail szerint a regnáló német bajnok 80 millió fontot (átszámítva 93,5 millió euró) plusz további bónuszösszegeket volt hajlandó fizetni a 29 éves ágyús játékosért.

A Bayern már júniusban 70 millió fontot ajánlott bónuszokkal együtt az angol válogatott játékosért, de a Spurs nem volt elégedett az ajánlattal. Sajtóértesülések szerint legalább 100 millió fontot (mintegy 117 millió euró) kérnek a csapatkapitányukért. Kane, akinek 2024-ig érvényes szerződése van a Tottenhamnél, egyelőre a londoni klub játékosa marad, és szerdán már a mezükben kell megkezdenie a felkészülést az új idényre.

A német rekordbajnok támadásban keres erősítést, miután támadói Robert Lewandowski tavalyi, FC Barcelonába távozása után nem tudták megfelelően betölteni az űrt a támadósorban. A Sport Bild című hetilap szerint Thomas Tuchel edző május közepén személyesen találkozott Kane-nel Londonban, hogy meggyőzze őt a Bayernhez való csatlakozásról. Az Albion minden idők legjobb góllövője állítólag nagyon izgatottan fogadta az átigazolás lehetőségét, és jelezte, hogy Münchenbe szeretne jönni. A helyzetet a Manchester United is nagy figyelemmel kíséri, akik szintén nagyon érdeklődnek a rettegett befejező játékos iránt.

forrás: teraz.sk

Címkék: Bayern München, foci, Kane

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.