2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 13. 17:31, péntek | Tech
Forrás: gamerant.com

A Hogwarts Legacy jelenleg a legkelendőbb játék, pedig még meg sem jelent

A Hogwarts Legacy jelenleg a legkelendőbb játék, pedig még meg sem jelent

A közelgő nyílt világú Harry Potter akció-RPG a legnépszerűbb a Steamen, pedig még csak előrendelni lehet, maga a játék csak februárban válik letölthetővé.

A játék a 2020-as bejelentése óta nagy népszerűségnek örvend, az elvetemült Harry Potter rajongók szerte a világon pedig már alig várják, hogy végre kipróbálhassák azt. A Roxfort Legacy elsÅ‘ bejelentésekor 2021-re ígérték, azóta viszont néhányszor elhalasztották, így a végül 2023. február 10 kerül a boltok polcaira és persze a Steam-re is.

A Roxfort Legacy elÅ‘rendelési adatai azt igazolják, hogy a játék hatalmas diadalmenet elÅ‘tt áll, ugyanis a Steam-en megelÅ‘zte az ingyenesen letölthetÅ‘ játékokat is, pedig a varázsló-kalandért nem kevesebb, mint 59,99€-t kell kifizetni.

Azok viszont, akik elÅ‘rendelik, három nappal korábban játszhatnak a várva várt, nyílt világú Harry Potter játékkal. Tehát bár a Roxfort Legacy megjelenési dátuma hivatalosan még mindig február 10., az elÅ‘rendelÅ‘k már február 7-én elkezdhetik feltérképezni a roxforti kastély legsötétebb bugyrait. Ha belegondolunk, hogy a Harry Potter-rajongók milyen régóta várnak egy ilyen kaliberű nyílt világú játékra, nem is annyira meglepÅ‘, hogy már tényleges megjelenés elÅ‘tt ilyen magas érdeklÅ‘désnek örvend.

Bár a játék egyértelműen hatalmas kasszasiker lesz, a Hogwarts Legacy körüli vitákban nem volt hiány. Egyes rajongók odáig mentek, hogy a játék bojkottját követeljék válaszul a Harry Potter írója, JK Rowling transzfób megjegyzéseire. Nem tudni, hogy ezek az erÅ‘feszítések végül milyen hatással lesznek a pénzügyi mutatókra, de vélhetÅ‘en így is 2023 legsikeresebb játéka lesz.

A Hogwarts Legacy február 10-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, a PS4 és Xbox One verziók pedig április 4-én debütálnak, míg a Switch-et használó gamereknek július 25-ig kell majd várniuk.

forrás: gamerant.com
kép forrása: youtube.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.