2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Július 05. 17:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Daily Mail

A lány, aki szőrösebb, mint a barátja

A lány, aki szőrösebb, mint a barátja

A húszéves Barbara Hovermale egy érdekes történettel próbálja lerombolni a külsővel kapcsolatos előítéleteket és elvárásokat. A lány mindig is utált borotválkozni, ezért úgy döntött, többet nem is teszi.

A Daily Mail cikke szerint a lány már 9 éves korától használta a borotvát, és annak ellenére, hogy ki nem állhatta a procedúrát, félt attól, hogy társai kicsúfolják majd. Később mégis összeszedte bátorságát: először a hónaljszőrét hagyta meg, ma pedig már a lábához sem nyúlna többé pengével. Barbara egy fiú miatt kezdett el anno borotválkozni, de mostanra már olyan barátja van, aki elfogadja olyannak, amilyen. Sőt, támogatja őt és teljesen ráhagyja, hogy mit csinál a saját testével. Barátjának köszönhetően Barbara önbizalma nagyot nőtt és ez erőt adott neki abban, hogy történetével rámutasson az önelfogadás fontosságára.

Egyikünk sem tökéletes, de mégis szégyenkezünk egymás előtt. Barbara erre szeretne rámutatni azzal, hogy TikTok profiljára gyakran tölt fel videókat testi tökéletlenségeiről. A lánynak rengeteg követője van a szociális hálókon és hála a videóknak az emberek egyre bátrabbak és boldogabbak a saját bőrükben. „Úgy érzem, végre nagyon jó a kapcsolatom saját magammal. Amikor benézek a tükörbe, tényleg büszkének érzem magam,” mondta a nem mindennapi lány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.