2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. December 10. 12:15, csütörtök | Helyi önkormányzati

A megyei buszok továbbra is a megerősített vakációs menetrend szerint közlekednek

A megyei buszok továbbra is a megerősített vakációs menetrend szerint közlekednek

NAGYSZOMBAT, december 10. – A nagyszombat megyei városokat összekötő autóbuszjáratok továbbra is a megerősített vakációs menetrend szerint közlekednek majd.

Ennek a meghosszabbított veszélyhelyzet az oka, és persze az abból adódó iskolai szünet a felsőtagozatos és a gimnazista diákok esetében.

Nagyszombat megye önkormányzata azonban flexibilisen áll a járványügyi helyzethez. Ha a szükség úgy kívánja majd, a menetrendeket úgy fogják változtatni, hogy az teljes mértékben kiszolgálja az utasok – főleg a diákok – igényeit. A jelenleg érvényes menetrendet már közzé tették. Az utasok a három, Nagyszombat megyében működő cég közösségi oldalán is leellenőrizhetik az épp aktuális menetrendeket. (Arriva Trnava, SAD Dunajská Streda, SKAND Skalica)

Az említett változások tükrében Nagyszombat megye önkormányzata már az „Autobus na zavolanie – Autóbusz megrendelésre” projekt negyedik etapjára készül. A 206 403 számozású járat autóbuszai, amelyek a Skalica-Radošovce-Chropov útvonalon közlekednek, az utasok kérésére kitérőt tehetnek Koválovec községben.

Címkék: autóbusz, nagyszombat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 11:10, szerda | Helyi önkormányzati

Pozsony: A város szerint a ligetfalusi villamosvonal építése jól halad

A vonal építését a Jungmannova - Janíkov dvor szakaszon 2021. november végén kezdte meg az NS MHD Petržalka Egyesület beszállítói csoportja.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.