2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech
Forrás: Refresher.sk

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

A Netflix után egy másik streaming-óriás is gátat szabott a jelszómegosztásnak. Ha tehát te is a volt partnered belépési adatait használod az HBO Maxon, akkor van egy kellemetlen hírünk számodra. A Screen Crush szerint a Warner Bros. Discovery (az HBO Max streaming platformot birtokló cég) még idén szeretné bevezetni a megosztott jelszavak tiltását.

JB Perrette, a világméretű Warner Bros. Discovery, streamingért és játékért felelÅ‘s igazgatója a konferencián elmondta, hogy a Netflix határozott lépése inspirálta Å‘ket a döntésre. Állítólag jelentÅ‘s pénzügyi sikereket ért el tavaly óta, amikor ellehetetlenítette a jelszómegosztást. Ezzel szemben a cég, amely alá az HBO Max is tartozik, csak a tavalyi év utolsó három hónapjában közel 200 milliós veszteséget szenvedett el.

A Variety szerint a tilalom nem lép azonnal érvénybe, a vállalat 2024 végéig tervezi bevezetni az új szabályt. "Úgy gondoljuk, hogy ez egy jelentÅ‘s lehetÅ‘ség, tekintettel az üzletágunk méretére" - magyarázta Perrette.

Nem Å‘k az egyetlenek, akik megpróbálnak fellépni az "élÅ‘sködÅ‘ nézÅ‘k" ellen. A Disney+ is közbelépett, és a felhasználói szerzÅ‘déséhez hozzátette, hogy joga van törölni a fiókot, ha valaki a jelszavát a háztartásán kívüli személynek adja át.

Lassan, de biztosan eljutunk arra a pontra, hogy az összes megosztó platform bevezeti ezt a tiltást, ami profitmaximalizáció szempontjából logikus és érthetÅ‘.

Forrás: refresher.sk

Címkék: HBO Max, stream

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.