2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2020. December 29. 14:49, kedd | Rendőrségi
Forrás: TASR, Rendőrség

A rendőrség keresi egy baleset szemtanúit

A rendőrség keresi egy baleset szemtanúit

Egy autós villamossal ütközött, majd elhajtott, s most a rendőrség keresi a baleset szemtanúit. Az eset egy vasúti átjárón történt december 22-én Poprádon, 17.10 órakor, tudatja a rendőrség közösségi oldalán.

„Az ismeretlen gépjármű ismeretlen sofőrje a Nová utcán haladt az Aquacity Poprad felől, nem állt meg a stop táblánál, ráadásul figyelmen kívül hagyta a villamos hangjelzését bal oldalról, amelynek következtében a villamos eleje ütközött a gépjárművel“ – írja a rendőrség. A sofőr nem várta meg a helyszínre érkező rendőröket és elhajtott. Jelenleg 10 000 euróra becsülik a villamoson a kárt. Utasok nem tartózkodtak benne. A rendőrség kéri, hogy ha bárki bármit látott, vagy bármikor észrevett egy olyan gépjárművet, amely a sofőr felén jelentősen károsodott, jelentkezzen a 158-as telefonszámon, vagy a rendőrség közösségi oldalán.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.