2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 05. 06:48, csütörtök | Tech
Forrás: techcrunch

A Samsung új vezeték nélküli töltőjében egy smart home hub is helyet kapott

A Samsung új vezeték nélküli töltőjében egy smart home hub is helyet kapott

De mondhatjuk úgy is, hogy ez egy smart home hub, beépített vezetéknélküli töltővel. Bárhonnan is nézzük, ez egy új kütyü, amit SmartThings Station-nek kereszteltek és jauár 5-én mutatták be Las Vegasban.

Az idei Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon bemutatott technológia lehetÅ‘vé teszi a felhasználók számára, hogy különféle eszközöket – termosztatátokat, lámpákat, stb. – rajta keresztül irányítsunk. A Samsung SmartThings-nek köszönhetÅ‘en tehát számos feladat automatizálására nyílik lehetÅ‘ség.

Amikor elÅ‘ször bekapcsoljuk, egy felugró ablak jelenik meg Samsung készülékünkön, amely végigvezet a beállítási lépéseken. A hub egy beépített 15 wattos vezeték nélküli töltÅ‘vel rendelkezik, amely értesítést küld, ha befejezte a feltöltést, de duplaérintéssel akár meg is szólaltathatjuk az eltűntnek vélt telefonunkat.

A smart home-ok iránt évrÅ‘l évre növekszik az érdeklÅ‘dés, így vélhetÅ‘en ez a kis készülék is megtalálja majd a helyét a piacon. A vezetéknélküli töltés pedig egy olyan elengedhetetlen funkció, amibÅ‘l sosem elég a mai háztartásokban.

A Samsung SmartThings jövÅ‘ hónapban jelenik meg az Egyesült Államokban és Koreában, de az árazása egyelÅ‘re ismeretlen.

Címkék: Samsung, SmartThings, Tech

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.