2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. December 10. 01:38, péntek | Sport
Forrás: Nemzeti Sport

A Tottenham Hotspur keretének fele koronavírusos

A Tottenham Hotspur keretének fele koronavírusos

A csapat tizenhárom játékosánál állapítottak meg pozitív koronavírustesztet, így elmarad a vasárnapi, Brighton elleni mérkőzés. A londoni klub ugyancsak kénytelen lesz elhalasztani a következő Konferencia Liga-meccset.

Elhalasztották a Tottenham Hotspur vasárnapi, Brighton and Hove Albion elleni Premier League-összecsapását, miután a londoni csapat játékosai és stábtagjai közül 13-an covid-pozitívak voltak a hétközi tesztelésen, írja az Independent.

A Premier League azután döntött így, hogy az UEFA a csütörtöki, Rennes elleni Konferencia Liga-meccset is kénytelen volt elhalasztani a játékosok pozitív tesztjei miatt. A Tottenham a házi bajnokság tabelláján jelenleg az ötödik helyet foglalja el, a Konferencia Liga G csoportjában pedig a második helyen tanyázik. A dolog azért is kellemetlen, mert a Rennes elleni találkozó létfontosságú az angol klub számára, a csoportharmadik Vitesse ugyanis ugyanannyi pontot gyűjtött össze, mint a Tottenham.
A holland klub azt kérte az UEFA-tól, hogy az ő, a negyedik szlovén Mura elleni találkozójukat is napolják el, lévén nem igazságos, ha az utolsó csoportkörben az egyik fél már tudja a másik meccs eredményét, mikor pályára lép. Ez ám a fair play.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.