2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Szeptember 02. 16:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: dailyexpress

Akadozik az instagram

Akadozik az instagram

Több tízezer felhasználó jelezte, hogy nem működik helyesen az alkalmazás. A probléma világméretű általános hibára utal.

Csütörtök délutánra hatalmasat ugrott az instagram alkalmazással kapcsolatos hibajelentések száma, írja a Downdetector. Az oldal felé jelzést küldő felhasználók szerint a probléma többrétű: amellett, hogy nem frissíti az alkalmazás a Hírfolyamot, nem lehet sem bejegyzéseket, sem pedig Insta-sztorikat közzé tenni. Más források szerint Szlovákiában és Magyarországon is hasonló a helyzet, nálunk is ezzel a szöveggel találkoztak a felhasználók: "A tartalomfolyamot nem sikerült frissíteni."

Ezek után a tartalmakat végiggörgetve azt látni, hogy a legfrissebbnek tűnő bejegyzés is hét napja került fel az Instagramra. A facebook tulajdonában levő cég egyelőre nem kommentálta az esetet, azt sem tudni, mikorra lesz kijavítva a hiba. Az viszont biztos, hogy a baj világméretű, a Downdetectoron ugyanis Nigériától Horvátországon át az Egyesült Államokig jelezték a felhasználók az akadozást.

Címkék: instagram, rendszerhiba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.