2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Július 20. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: denníkN

Andruskó szerint Bödör is nyakig benne van a Kuciak-gyilkosságban

Andruskó szerint Bödör is nyakig benne van a Kuciak-gyilkosságban

Andruskót ma ismét kihallgatja a bíróság Ján Kuciak és jegyese meggyilkolásának ügyében. A vádlott a tárgyalás elején szót kért, és azt mondta, Bödör is igyekezett eltüntetni a gyilkosság nyomait.

„Két héttel vagy tíz nappal az előtt, hogy elfogtak minket, megjelent nálam Dušan Kracina, aki Bödör utasítására egy bűnbakot keresett Magyarországon, aki magára vállalta volna a gyilkosságot” – mondta a bíróságon Andruskó. Állítása szerint erről eddig azért hallgatott, mert olyan személyekről van szó, akiktől fél.

Andruskó állítja, Kracináék kitalálták, hogy Zlatica Kušnírová zsarolta a keleti vállalkozókat, akik területén archeológiai kutatást végzett lánya.

„Kenőpénzt is ajánlottak, úgy akarták beállítani, hogy Kušnírová azzal zsarolta a vállalkozókat, hogy ha nem fizetnek neki 300 ezer eurót, akkor a veje, aki újságíró mindent nyilvánosságra hoz. Ezt a magyarországi kapcsolat megerősítette volna. Mivel elfogásom óta vallomást teszek, ezért már nem érkeztek a terv kivitelezésével” – mondta Andruskó.

Bödört az Állattenyésztő (Dobytkár) ügy miatt tartóztatták le.

Címkék: gyilkosság, Kočner, Kuciak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.