2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 19. 23:27, csütörtök | Tech
Forrás: techradar.com

Assassin's Creed Mirage, amit tudni lehet a közelgő játékról

Assassin's Creed Mirage, amit tudni lehet a közelgő játékról

Az Assassin\'s Creed játék új epizódja, a Mirage még idén megjelenik, és a történet egészen Bagdadba repít minket.

Az Assassin's Creed Mirage Bagdadban játszódik 20 évvel a Valhalla eseményei elÅ‘tt, fÅ‘szereplÅ‘je pedig a Valhallában is feltűnÅ‘ Basim Ibn Ishaq lesz. A több évtizedes sorozat pedig úgy tűnik visszatér a gyökereihez, mivel a jelek szerint a játék kisebb terjedelmű lesz, és kevésbé lesz akciódús RPG. VélhetÅ‘en ez azt is eredményezi majd, hogy a lopakodáson és parkour-on nagyobb hangsúly lesz, mint a korábbi részek esetében.

Az Assassin's Creed Mirage 2023-ban érkezik, de a konkrét megjelenési dátum továbbra is ismeretlen. Ami a platformokat illeti, az Ubisoft megerÅ‘sítette, hogy a Mirage többgenerációs kiadás lesz, így várhatóan megjelenik PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X-en, Xbox Series S-en, Xbox One-on és természetesen PC-n is.

A közelmúltban az Insider Gaming jelentése (új lapon nyílik meg) azt állította, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023 augusztusára készül el. Ezt azonban nem erÅ‘sítette meg hivatalosan a Ubisoft, így egyelÅ‘re csak pletykaként minÅ‘sítik. Azt azonban tudjuk, hogy az Ubisoft-nak továbbra is az a terve, hogy idén mindenképp megjelenjen a játék.

Basim tagja az elsÅ‘ Assassin Brotherhood csoportnak, Mirage pedig az egyik korábbi kalandjába mutatja be a játékosok számára. Itt Roshan, egy perzsa bérgyilkos tanítja, akit Shohreh Aghdashloo színésznÅ‘rÅ‘l formáltak formál. Az utóbbi évek nyílt világú RPG játékmenete helyett az Assassin's Creed Mirage ismét a lopakodásra és a parkourra összpontosít.

Az alábbi elÅ‘zetes jól szemlélteti a játék kidolgozottságát.

forrás: techradar.com
fénykép: youtube.com

Címkék: játék, Playstation, XBOX

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.