2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2023. Január 19. 20:28, csütörtök | Tech
Forrás: techradar.com

Assassin\'s Creed Mirage: minden, amit eddig tudni lehet a közelgő játékról

Assassin\'s Creed Mirage: minden, amit eddig tudni lehet a közelgő játékról

Az Assassin\'s Creed játék új epizódja, a Mirage még idén megjelenik, és a történet egészen Bagdadba repít minket.

Az Assassin's Creed Mirage Bagdadban játszódik 20 évvel a Valhalla eseményei előtt, főszereplője pedig a Valhallában is feltűnő Basim Ibn Ishaq lesz. A több évtizedes sorozat pedig úgy tűnik visszatér a gyökereihez, mivel a jelek szerint a játék kisebb terjedelmű lesz, és kevésbé lesz akciódús RPG. Vélhetően ez azt is eredményezi majd, hogy a lopakodáson és parkour-on nagyobb hangsúly lesz, mint a korábbi részek esetében.

Az Assassin's Creed Mirage 2023-ban érkezik, de a konkrét megjelenési dátum továbbra is ismeretlen. Ami a platformokat illeti, a Ubisoft megerősítette, hogy a Mirage többgenerációs kiadás lesz, így várhatóan megjelenik PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X-en, Xbox Series S-en, Xbox One-on és természetesen PC-n is.

A közelmúltban az Insider Gaming jelentése (új lapon nyílik meg) azt állította, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023 augusztusára készül el. Ezt azonban nem erősítette meg hivatalosan az Ubisoft, így egyelőre csak pletykaként minősítik. Azt azonban tudjuk, hogy az Ubisoft-nak továbbra is az a terve, hogy idén mindenképp megjelenjen a játék.

Basim tagja az első Assassin Brotherhood csoportnak, Mirage pedig az egyik korábbi kalandjába mutatja be a játékosok számára. Itt Roshan, egy perzsa bérgyilkos tanítja, akit Shohreh Aghdashloo színésznőről formáltak formál. Az utóbbi évek nyílt világú RPG játékmenete helyett az Assassin's Creed Mirage ismét a lopakodásra és a parkourra összpontosít.

Az alábbi előzetes jól szemlélteti a játék kidolgozottságát.

forrás: techradar.com
fénykép: youtube.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.

2024. Október 15. 11:26, kedd | Kzélet

Megszűnik az egyik legfontosabb IC-járat

A Pozsony-Kassa vonalon közlekedő IC-járat megszüntetésének oka anyagi hátterű.