2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 17. 18:04, vasárnap | Kultúra
Forrás: Youtube

Az Öngyilkos osztag közönségkedvence saját sorozatot kapott. Íme az előzetes

Az Öngyilkos osztag közönségkedvence saját sorozatot kapott. Íme az előzetes

James Gunn nagyot húzott, amikor minden kötöttség nélkül rebootolhatta a DC antihőseiről szóló történetet. A közönség leginkább a John Cena által alakított Peacemakert kedvelte meg. Íme a sorozat előzetese.

Az HBO Max még tavaly kérte be James Gunntól az általa rendezett Suicide Squad sorozatos spinoffját, mely a John Cena által alakított Peacemaker köré húz fel egy történetet. Gunn nem csak egy személyben írta az összes forgatókönyvet, de több epizódot rendezett is a 8 részes első szezonból. Pár napja egy részletet már láthattunk a Békeharcos kalandjaiból, most pedig itt az első előzetes.

A trailerből az is kiderül, hogy a sorozat amerikai premierjének dátuma január 13-a, és ugyanekkor láthatja a szériát mindenki, akinek van HBO Maxa. Sajnos ez azt is jelentheti, hogy idehaza várnunk kell a bemutatóig, hacsak nem hozza el a magyar HBO az HBO Max hivatalos indulása előtt. Cena mellett egyébként a bejelentés (és az előzetes) során még feltűnt a többi kiemelt szereplő is: Freddie Stroma (Vigilante), Steve Agee (John Economos), Danielle Brooks (Leota Adebayo), Jennifer Holland (Emilia Harcourt) és Chukwudi Iwuji (Clemson Murn).

Címkék: előzetes, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.