2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Június 20. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: People • Deadline

Ben Stiller Ukrajnába látogatott

Ben Stiller Ukrajnába látogatott

A hollywoodi színész ezúttal komolyabb szerepben érkezett a háború sújtotta országba. Stiller az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának (UNHCR) jószolgálati nagykövete.

Az ismert sztár az UNHCR jószolgálati nagyköveteként először Lengyelországban járt, majd csak ezután vette az irányt Ukrajna felé. Több járókelő is kikerekedett szemmel bámulta a Lviv központjában sétálgató hollywoodi csillagot. Stiller maga is közölt fotókat instagram oldalán, de valamiért csak a lengyelországi vizitekről készülteket véltük felfedezni.

Egyik posztjában így fogalmazott: "Azoknak a millióknak, akik arra kényszerültek, hogy elmeneküljenek otthonról, több mint 90 százaléka nő és gyerek. Azért vagyok itt, hogy tanuljak, hogy megosszak történeteket, amelyek megmutatják, milyen hatással van az emberekre a háború, és hogy felerősítsem a szolidaritásra való felhívásokat (...). Mindenkinek joga van biztonságot keresni. Akárkinek, bárhol, bármikor."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.