2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 27. 14:06, szerda | Kultúra
Forrás: HVG

Budapest ad otthont az idei MTV European Music Awards gálának

Budapest ad otthont az idei MTV European Music Awards gálának

Maluma, Måneskin és Kim Petras is színpadra lép a 2021-es MTV EMA-n, Budapesten – közölték a szervezők. A további headlinerekről később adnak információt.

„A sikeres amerikai Papi Juancho 2021-es turnéja után, a világhírű latin szupersztár Maluma, aki többek között a 2020-as VMA-n a „Legjobb latin” kategória győztese volt, már másodszor tér vissza az EMA színpadára, idén a „Legjobb latin” és a „Legjobb Lat Am-Central Act” kategóriákban jelölték,” írja a HVG.hu.

Måneskin, az egész világot meghódító olasz rockformáció nemrég adta ki új kislemezét, amely a MAMMAMIA címet viseli. A csapatot a „Legjobb rock” és a „Legjobb csapat” kategóriákban jelölték. Kim Petrasnak is ez lesz az első EMA-ja, a popsztár a közelmúltban kápráztatta el a közönséget legújabb dalával, a Future Stars Now-val.

A házigazdáról, a műsorvezetőről és a további fellépőkről egyelőre nincs információ. Az EMA-nak a budapesti Papp László Sportaréna ad otthont, az eseményre pedig november 14-én vasárnap, 21:00-kor kerül sor. A díjátadót az MTV közel 180 országban közvetíti élőben.

Címkék: Budapest, MTV EMA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.