2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Március 20. 09:36, hétfő | Helyi
Forrás: teraz,sk

Egy férfi és egy nő meghalt Pozsonyban, miután kizuhantak egy ablakból

Egy férfi és egy nő meghalt Pozsonyban, miután kizuhantak egy ablakból

Egy férfi és egy nő meghalt vasárnap, miután kizuhantak az ablakon Pozsonyligetfaluban (Petržalka) található Vyšehradská utca egyik lakóházában. A lakásban, ahonnan kiestek, egy halott gyermek is volt.

A rendőrség először a férfi balesete után lépett közbe, nem sokkal 10.15 óra után. "A kihívott mentőszolgálat az egyik kórházba szállította, ahol belehalt sérüléseibe" - magyarázta a szóvivő. A rendőrök nem sokkal 15 óra után újabb bejelentést kaptak, amikor egy nő esését jelentették a fenti címen. Utóbbi, elmondásuk szerint, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök délután megtalálták azt a lakást, ahonnan a férfi és a nő állítólag kiesett. "Nem sokkal 16.30 óra előtt a rendőrök törvényes körülmények között kinyitották a szóban forgó lakást, amelynek belsejében egy kiskorú - egy tíz év körüli fiú - holttestét találták meg, életjelek nélkül" - tette hozzá Szeiff.

Az ügyet a Pozsonyi Regionális Rendőrigazgatóság Bűnügyi Rendőrségi Osztályának nyomozója vette át. A rendőrség további információkkal fog szolgálni, amint a nyomozás helyzete lehetővé teszi.

forrás: teraz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.