2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2021. Október 19. 21:42, kedd | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Egy parlamenti képviselő az államfő lányáról közölt fénykép miatt került bajba

Egy parlamenti képviselő az államfő lányáról közölt fénykép miatt került bajba

Mire volt ez jó vajon? Tomáš Taraba parlamenti képviselő Zuzana Čaputová államfő lányáról tett közzé egy fényképet, amelyen a fiatal lány éppen modellként mutatkozik be a FASHION LIVE! eseményén.

„A mai napot követően egy új topmodellel lettünk gazdagabbak,” írta Taraba. A bejegyzést kritikusan fogadták a kommentelők, sőt, a rendőrség is felfigyelt a képviselő fotójára. „A képviselő átlépett minden határt, amikor hagyta, hogy egy fiatal lányt meglincseljen az internet népe. Teljesen mindegy, kinek a lányáról van szó. Ez egy aljas támadás egy gyermek ellen, ráadásul a kinézetét felhasználva. Ez egy eklatáns példája az internetes zaklatásnak. Ez maga a középkor. Ez olyasvalami, ami ellen a rendőrség évek óta harcol. Az eset jól mutatja, hogy a felelőtlen internetes viselkedés milyen veszélyeket hordoz magában. Sokszor egy-egy ilyen eset tragédiához vezet,” ítélte el az esetet közösségi oldalán a rendőrség.

A bejegyzés felháborította a facebook népét is. „Egy felnőtt, ötgyerekes férfi egyáltalán nem érzi hülyének magát, amikor egy másik ember gyerekét teszi közszemlére?” írta Michaela. „Maga sérteget egy fiatal lányt? Ez maga szerint hősies? Szégyellhetné magát, ez gusztustalan,” fakadt ki egy másik hozzászóló.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.