2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 25. 19:07, hétfő | Bulvár
Forrás: Variety

Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Güntherje

Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Güntherje

Tragikus hír érte a sorozatvilág rajongóit: ötvenkilenc éves korában elhunyt James Michael Tyler, aki a Central Perk kávézó szőke pincérét, Günthert alakította a Jóbarátokban.

A Variety információi alapján a színész vasárnap reggel távozott az élők sorából. Tyler évek óta küzdött a prosztatarák egyik kegyetlen változatával. A hírt a színész menedzsere is megerősítette. James békésen hunyt el los angeles-i házában. A betegségről 2018-ban szerzett tudomást, az orvosok ekkor diagnosztizálták nála a rák egyik szokatlan, egyben kegyetlen fajtáját. Betegségéről azonban csak idén nyilatkozott: megkért minden férfit, hogy még 40 éves kora előtt végezze el a megelőző vizsgálatokat. Sajnos, a tehetséges komikus elvesztette a harcot a rákkal.

Hírnévre a Jóbarátok című sorozat által tett szert, amelyben a Central Perk fura pincérét, Günthert alakította. Sorozat-béli karaktere tíz évadon keresztül volt titkon szerelmes a Jennifer Aniston által megformált Rachelbe, de ő ezt sosem tudta viszonozni. Tyler nem tartozott a főszereplők közé, de szerethető karaktere nélkül a Jóbarátok nem lett volna az, ami ma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.