2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2022. Január 24. 17:50, hétfő | Bulvár
Forrás: Bors Online

Eljegyezték Hosszú Katinkát

Eljegyezték Hosszú Katinkát

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő kezét barátja, Gelencsér Máté kérte meg másfél évnyi kapcsolatot követően.

„Igen” – írta közösségi oldalaira vasárnap este feltöltött fotójához Hosszú Katinka. A lánykérés a spanyol tengerparton, naplementekor történt. A fotó magáért beszél: a térdelő Gelencsér Máté és Katinka üzenete minden kétséget kizáróan eljegyzésre utalnak. Katinka és Máté 2019 óta alkotnak egy párt, első közös képüket az év júliusában osztották meg követőikkel.

Katinka, újdonsült vőlegénye és annak úszóedzőként dolgozó édesapja Spanyolországban készülnek a következő szezonra. Egy időben szárnyra kaptak a Katinka visszavonulásáról szóló hírek, de ezeket maga az úszónő cáfolta.

Katinkának egyébként már megkérték egyszer a kezét: évekig élt házasságban az amerikai úszóedzővel, Shane Tusuppal. A kapcsolat csúnya véget ért, a külvilág 2018 januárjában értesült először a pár gondjairól, a válást pedig végül 2019 márciusában mondták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.