2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Február 14. 10:00, kedd | Bulvár
Forrás: index.hu

Elképesztő koncert várt a rajongókra a Super Bowl félidejében

Elképesztő koncert várt a rajongókra a Super Bowl félidejében

Tegnap éjszaka ért véget az 57. Super Bowl, amely során Kansas City Chiefs futballcsapata győzedelmeskedett.

A sportesemény az elmúlt évek során nemcsak a futball miatt lett elképesztően népszerű, hanem az úgynevezett Halftime Show miatt is.

A Super Bowl első évtizedeiben a félidőben csak főiskolai zenekarok léptek fel, az évek múltával azonban a szervezők rájöttek arra, hogy a rekordszámú nézők miatt egy sokkal nagyobb produkcióra lenne szükség.

A félidőben első nagy sztárként Michael Jackson lépett fel még 1993-ban, show-ját azóta is milliók emlegetik. Ennek köszönhetően a ’90-es évek végére már olyan világsztárok szórakoztatták a rajongókat, mint Diana Ross vagy Stevie Wonder. A 2000-es évekre a Halftime Show az egyik legnagyobb popeseménnyé nőtte ki magát olyan fellépőkkel, mint Madonna, Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry, Lady Gaga vagy a Coldplay.

Idén pedig a 34 éves, kilencszeres Grammy-díjas és Oscar-jelölt barbadosi énekesnőt, Rihannát kérték fel a nem hétköznapi feladatra, aki azonban több mint 6 éve nem állt színpadon. Az énekesnő azonban elkápráztatta a közönséget. A rajongóknak egy kicsit csalódniuk is kellett, új albumra és turnéra valószínűleg még sokat kell várni, Rihanna ugyanis ismét babát vár.

Az énekesnő Lift Me Up című dalát jelölték az Oscar legjobb betétdal kategóriájában, amely a Fekete Párduc c. filmben hallható, azonban ez a dal teljesen kimaradt a Super Bowl showjából.

Címkék: Super Bowl

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 20. 16:27, péntek | Kzélet

IDŐJÁRÁS: A vénasszonyok nyarára még várnunk kell

Az egyik szélsőség váltja a másikat. Ez egyaránt vonatkozik a légköri csapadékra és a hőmérsékletre.

2024. Szeptember 20. 16:00, péntek | Kzélet

Az elnök aláírta az elektronikus cigaretták megadóztatását

A módosítás egyes rendelkezései fokozatosan lépnek hatályba ebben és a következő években.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.