2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2020. Július 08. 13:12, szerda | Bulvár
Forrás: plus jeden deň

Elnöki randevú: Párjával látogatott színházba Čaputová

Elnöki randevú: Párjával látogatott színházba Čaputová

Zuzana Čaputová államfő ellátogatott a Gunagu színház előadására. A romantikus estét párjával, Juraj Rizmannal töltötte.

Az elnöki teendői mellett egy kis kikapcsolódásra is tudott időt szakítani az ország első embere, Zuzana Čaputová. Nem is akármilyen programot abszolvált partnerével, akit nemrég fedezett fel a sajtó. Juraj Rizman, a Greenpeace volt vezetője és Juraj Šeliga jelenlegi tanácsadója egy színházi előadásra kísérte el Čaputovát.

„Könnyedség, intelligens humor, kiváló színészi teljesítmény. A mai nap után nagyon jól esett a Gunagu színház Herečky (miluj blížneho svojho) című előadása. Tisztelt színészek és színésznők, köszönöm!” – írta közösségi oldalán az államfő.

Mint a képek is mutatják, remek hangulatban telt az előadás. Az államfő jelenléte hatalmas megtiszteltetés volt a darab szereplői számára.

Fotók: Zuzana Čaputová/Facebook

Címkék: romantika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.