2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 09. 13:38, péntek | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: a Marvel eddigi legrendhagyóbb projektjéhez érkezett kedvcsináló

Előzetes: a Marvel eddigi legrendhagyóbb projektjéhez érkezett kedvcsináló

A Marvel Cinematic Universe meghódította a televízió képernyőit is a WandaVision, a Sólyom és a Tél Katonája, valamint a Loki sikere által.

Augusztusban azonban egy több szempontból is rendhagyó széria debütál a Disney+-on: a 10 részes What If...? animációs sorozat lesz, és egy alternatív Marvel-idősíkon játszódik. A multiverzum, ill. az alternatív idősík már nemú j keletű dolog az MCU-ban, a Loki sorozat tett erről. De, amitől különleges lesz a What if...? sorozat, az a végtelen lehetőségek ábrázolása. Az animált verzió pedig olyan lehetőségeket ad a történet mesélőinek, amelyek a Marvel-rajongók legvadabb álmaiban sem jöttek volna elő. Az előzetesben találkozhatunk Peggy Carter Anglia Kapitányával, de megtekinthetjük Bucky küzdelmét a zombivá változott Steve Rogers ellen is.

Címkék: előzetes, Marvel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.