2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. November 17. 21:25, kedd | Kultúra
Forrás: MovieClipTrailers

Előzetes: Coppola újravágta a Keresztapa harmadik részét

Előzetes: Coppola újravágta a Keresztapa harmadik részét

Harminc éves a Keresztapa trilógia befejező része és ennek apropóján a rendező, Francis Ford Coppola egy teljesen új vágással, tehát egy teljesen új filmmel készült a nagysikerű maffiatörténet rajongói számára. Az alkotás a Mario Puzo: A Keresztapa, CODA: Michael Corleone halála címet kapta.

A hatvan éveiben járó Michael Corleone (Al Pacino) gőzerővel keresi méltó utódját, akinek átadhatja hatalmas birodalmát. Megfelelő jelölt lehet a család távolabbi rokonságából származó fiatalember (Sonny törvénytelen fia), Vincent (Andy Garcia), aki azonban heves vérmérséklete miatt egy potenciális veszélyforrás. Egy szikra, amely a legitim üzletelésből a bűnöző pokolba való visszaesést jelentené a Keresztapának és egész családjának. A film teljesen új képpel és hanggal érkezik, a feljavított verzió munkálatait az American Zoetrope és a Paramount Pictures felügyelte. A rajongók vadiúj kezdést és befejezést láthatnak, valamint a zenében, a vágásokban és a keverésben is történtek változások. A végeredmény Mario Puzo és Francis Ford Coppola eredeti ötlete alapján készült, és a rendező szavaival élve „sokkal élethűbb átkötést ad a Keresztapa II. eseményeihez.”

Íme az előzetes:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.