2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. December 14. 22:22, kedd | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: Everything Everywhere All At One

Előzetes: Everything Everywhere All At One

A különleges címhez különleges trailer is dukál, az A24 Studios pedig nem maradt adósunk. Íme az év egyik legjobb filmes kedvcsinálója.

Az A24 stúdió az elmúlt években csak úgy szúrja magából a remek filmeket, és bár fogalmunk sincs arról, hogy jövő évi első premierjük, az Everything Everywhere All At One milyen lesz, az biztos, hogy az előzetese nagyon jól sikerült, és egy kifejezetten érdekes és látványos koncepciót mutat be.

A Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, James Hong és Jamie Lee Curtis főszereplésével készített filmet Amerikában március 25-én fogják bemutatni, és azt az a Dan Kwan és Daniel Scheinert írta és rendezte, akik a zseniálisan jó és méltán elismert Az ember, aki mindent tudott című alkotást is jegyezték együtt. Ez lesz a második közös munkájuk rövidfilmjeik után.

Címkék: előzetes, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.