2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Október 26. 13:58, hétfő | Kultúra
Forrás: IGN

Előzetes: Free Guy - a modern kori Truman Show

Előzetes: Free Guy - a modern kori Truman Show

Guyon a világ szeme: Ryan Reynolds karaktere egyike úgymond az idei mozis év utolsó mohikánjainak, már abban az értelemben, hogy a Free Guy bemutatója még mindig 2020-ra van kitűzve.

A film sorsa persze egyelőre nem dőlt még el, minden azon a fránya koronavíruson múlik. A várakozást enyhítendő elhoztuk a hivatalos előzetes magyar verzióját.
A történet Guyról szól, aki egy napon ráébred, hogy élete nem más, mint egy nyílt világú videojáték része, ahol ő nem más, mint egy BOT, azaz egy előre megtervezett játékbéli programozott karakter. Főhősünk azonban kezébe veszi sorsát, és úgy dönt, hogy ettől a naptól kezdve ő maga irányítja sorsát. Ez saját magát is jócskán átformálja, miközben világa meg arra vár, hogy valaki megmentse azt, még mielőtt túl késő lenne.

Reynolds mellett olyan nevek tűnnek fel a filmvásznon, mint Jodie Comer a Megszállottak viadalából, Joe Keery a Stranger Thingsből, Lil Rey Howey a Tűnj el!-ből, meg persze Taika Waititi, aki egyre gyakrabban ugrál ki a rendezői szerepből egy-egy filmes cameo kedvéért.

A Shawn Levy nevével fémjelzett alkotást jelen állás szerint 2020. december 10-én mutatják be a hazai és a magyarországi mozik egyaránt. Ti mit gondoltok az előzetes alapján?

Címkék: előzetes, filmajánló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.