2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. November 13. 22:43, szombat | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: íme a Marvel legújabb sorozata, a Moon Knight

Előzetes: íme a Marvel legújabb sorozata, a Moon Knight

Megérkezett a Holdlovag előzetese, amelynek alapján nem csodálkozunk, hogy ez a Marvel 2022-es szezonjának leginkább várt sorozata.

A tavalyi év után idén is megrendezésre kerül november 12-én online a Disney stúdiójának filmes és tévésorozatos rendezvénye, a Disney+ Day, mely természetesen a két éve indult streaming platformra, valamint az arra érkező anyagokra koncentrál. A D-Day keretén belül rengeteg újdonságról és ismerős produkcióról rántják le a leplet az előfizetők számára, új tervekről beszélnek, és soron következő premierekhez természetesen jó pár reklámanyagot is kiadnak, melyek igen hamar mindenki számára elérhetővé válnak a neten is. Az egyik legjobban várt 2022-es Marvel-sorozat, a Moon Knight is kapott egy rövidke előzetest.

Az idehaza Oscar Isaac főszereplésével forgatott Moon Knight-sorozat főhőse egy bizonyos Marc Spector lesz, aki annak idején CIA-ügynök volt, azonban majdnem megölte egy terrorista és az életét egy holdisten mentette meg. A különleges képessége pedig az, hogy a fejét négy külön személyiség birtokolja, akik a test irányításáért harcolnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.