2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Július 01. 09:36, péntek | Bulvár
Forrás: IGN Hungary • Youtube

Előzetes • Megérkezett a magyar szinkron a Szikla új szuperhősfilmjéhez

Előzetes • Megérkezett a magyar szinkron a Szikla új szuperhősfilmjéhez

Immár magyarul is megtekinthető Dwayne “A Szikla” Johnson és a DC Comics közös projektjének kedvcsinálója. The Rock ezúttal az antihős Black Adam bőrébe bújik majd.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is megállja talán a helyét, hiszen a Black Adam csak októberben kerül bemutatásra. Íme az előzetes magyarul.

Az amerikai premier dátuma eredetileg július 29-e lett volna, de tavasz elején kiderült, hogy azt a stúdió október 21-re halasztotta, és a megürült dátumot az eredetileg május 20-ára kiírt DC League of Super Pets fogja elfoglalni, aminek ugyancsak Johnson az egyik főszereplője. A tervek szerint mindkét film 45 napos mozis ablakot kap, ami után az HBO Max kínálatába is felkerülnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.