2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 31. 20:09, vasárnap | Kultúra
Forrás: IGN / YOutube

Előzetes: megérkezett az Uncharted magyar címe és szinkronos kedvcsinálója

Előzetes: megérkezett az Uncharted magyar címe és szinkronos kedvcsinálója

Nemrég közöltük egy hasonló cikkben, hogy végre előzetest kapott a várva várt Uncharted videojáték-adaptáció, most pedig már tudjuk, milyen magyar címet kapott a film.

Tom Holland és Mark Wahlberg lesz a főszereplője a Ruben Fleischer által rendezett videójáték-adaptációnak, az Unchartednek, aminek megérkezett nemrég a szinkronos előzetese is az InterCom jóvoltából, melyből kiderül, hogy a magyar cím is Uncharted, és mely révén meghallgathatjuk, hogy a szinkronrendező milyen hangokat álmodott meg a főszereplőknek, illetve, hogy megtartották-e a megszokott hangjaikat. Íme:

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.

De ez most megváltozik.

A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.

Címkék: előzetes, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.