2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Június 01. 17:31, szerda | Kultúra
Forrás: UPS Magazine • Screen Rant • YouTube

Előzetes: Pinocchio

Előzetes: Pinocchio

Íme a Tom Hanks nevével fémjelzett élőszereplős Pinocchio-film kedvcsinálója.

A Disney+ kiadta Robert Zemeckis Pinoccio című filmjének első, teaser jellegű előzetesét. A szeptember 8-án bemutatásra kerülő film főszereplője Tom Hanks lesz, mint Dzsepettó. A filmet Robert Zemeckis rendezi, aki a forgatókönyv átírásába is besegített Chris Weitznek, és a korábbi hírek szerint azt a performance capture technikát használja, amit korábban a Beowulf, a Polar Express és az A Christmas Carol esetében is alkalmazott.

A Pinocchio további szereplői között ott lesz Luke Evans, valamint Cynthia Erivo, illetve szinkronhangként Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key és Lorraine Bracco. Érdekesség, hogy sokáig úgy volt még, hogy a Paddingtonos Paul King fogja rendezni az adaptációt, korábban pedig még Paul Thomas Anderson neve is felmerült, akinél Robert Downey Jr. lehetett volna Dzsepettó, azonban egyik változatból sem lett semmi. (Mint ahogy Ben Stiller és Tim Burton bicskája is beletört már a projektbe.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.