2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. November 17. 19:04, szerda | Bulvár
Forrás: TV2 Play

Előzetes: saját sorozatot kap Mucsi Zoltán, és ebben Pepe lesz a neve

Előzetes: saját sorozatot kap Mucsi Zoltán, és ebben Pepe lesz a neve

A produkciót a TV2 készíti, a sorozat egy spanyol szériát vett alapul, a főszerepben pedig azt a Mucsi Zoltánt láthatjuk, akinek állandó partnerét, Scherer Pétert hívják így a duó legikonikusabb karakterpárosában.

Teljes képzavar. A Kapa és Pepe-sorozat a magyarországi televíziózás egyik kultikus és kihagyhatatlan darabja, amelyben Mucsi Zoltán Kapát, a káromkodóművészt, Scherer Péter pedig az ő legjobb barátját, Pepét alakítja. A nevek megcserélődtek, Scherer sehol, a leírás viszont nagyon illik Kapára. Nos, kíváncsian várjuk a produkciót. Az első előzetes már meg is érkezett. A magyar adaptációt az IKO gyártja majd a TV2 számára, szereplői Mucsi Zoltán, Simon Kornél, valamint Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva.

A csatorna leírása szerint, a sztori egyik főhőse Kollár Gábor, "az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeret-furdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára."

Címkék: Mucsi Zoltán, sorozat, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.