2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 21. 23:54, csütörtök | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: végre megérkezett az Uncharted-mozifilm kedvcsinálója

Előzetes: végre megérkezett az Uncharted-mozifilm kedvcsinálója

A Sony legújabb videójáték-adaptációja előzetest kapott, ezzel megkezdődött Nathan Drake első filmes kalandjának promózása.

Sejthettük, hogy nemsokára látni fogjuk az Uncharted első előzetesét, hiszen az exkluzív jelleggel nagy vásznon bemutatott trailer elég hamar utat talált a netre a tiltások ellenére. Pár órája pedig ki is került az anyag a YouTube-ra, mely minden bizonnyal meg fogja dobbantani a játékosok szívét, de lehet, hogy a végeredményt azok fogják igazán élvezni, akik nem ismerik a franchise-t.

Tom Holland, a főszereplő korábban arról beszélt, hogy a film előzményül szolgálna a játékokhoz, a sztorija alapjait az Uncharted 3: Drake’s Deception vonatkozó jelenete adná, amiben a fiatal tolvaj először találkozik társával, Victor Sullivannel, és mondhatni beindítja a játékfranchise-t megalapozó eseményeket.

Címkék: előzetes, film, mozi, Uncharted

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.