2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. December 13. 18:57, kedd | Bulvár
Forrás: Total Film, Twitter

Előzetest még mindig nem, de friss képeket azért kaptunk az új Nolan-filmből

Előzetest még mindig nem, de friss képeket azért kaptunk az új Nolan-filmből

Én, személy szerint tűkön ülve várom már az Oppenheimer első előzetesét, ti hogy vagytok ezzel? Addig is be kell érnünk pár friss képkockával.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most a Total Film, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé - többek között a lap Twitter oldalán. A mellékelt fotók az új Christopher Nolan-filmből származnak.

Az Oppenheimernél Nolan egyébként megint csak forgatókönyvíróként támogatta meg saját rendezését, aminek az amerikai premierje júliusban lesz. A filmet a Warner helyett ezúttal a Universal Pictures gyártja, és az, akárcsak a Dunkirk, a II. világháború egyik kiemelt pillanatát dolgozza majd fel, J. Robert Oppenheimer az atombomba fejlesztésében elfoglalt szerepére koncentrál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.