2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Augusztus 14. 23:13, vasárnap | Magyarország
Forrás: Blikk • HVG

Erdogan fia Gattyán Györgynél járt

Erdogan fia Gattyán Györgynél járt

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Magyarország egyik leggazdagabb emberének irodaházába a török államfő fia.

Golyóálló autóban, konvojjal érkezett a török elnök fia, Necmettin Bilal Erdogan Gattyán György cége, a Docler Holding központjába vasárnap délután – írja a Blikk cikkére hivatkozva a HVG.hu.

A hatóságok már napokkal a látogatás előtt biztosították az épületet, valamint közölték az ott dolgozókkal, hogy a látogatás ideje alatt nem mozoghatnak szabadon az irodaházban. A látogatás tényét a Docler is megerősítette a Blikknek.

Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnökeként meghívást kapott a péntektől vasárnapig tartó VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre, amelyet a hun-türk nemzetek legnagyobb találkozójaként emlegetnek - folytatja a cikk.

A török férfi állítólag ebben a minőségben érkezett meg Gattyán épületébe is. A dúsgazdag magyar üzletember ugyanis a szabadalmaztatója a Teqball fantázianévvel rendelkező labdasportnak. A kis Erdogan bemutatót is kapott.

Ezt a forgatókönyvet erősíti, hogy a vendéget a Teqball másik alapítója, Huszár Viktor fogadta. Ő egyébként alelnöke a Gattyán vezette Megoldás Mozgalomnak is, amely a tavaszi választásokon egy százalékot ért el.

Gattyán György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.