2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. November 04. 16:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: VIASAT3

Erre van igény: folytatódik az Észbontók

Erre van igény: folytatódik az Észbontók

A VIASAT3 csatorna tizedik évadával folytatja az Észbontók című műsort, amelynek lényege, hogy kevésbé tanult emberek minden logikát mellőző érvelésein nevethet a néző. Úgy látszik, erre van igény.

Tavasszal visszatér a VIASAT3-ra az Észbontók, jelentették be hivatalosan. A csatorna legsikeresebb saját gyártású műsora ismét csak minden nap fog jelentkezni, a nagy kérdés az, hogy kivel, ugyanis a műsorvezető, Kovács Áron a Life Tv-hez igazolt át, hogy ott egy hasonló műsort próbáljon meg sikerre vinni.

Értelemszerűen még azt sem lehet tudni, hogy kik lesznek a "versenyzők", akiknek civilekről kell kitalálnia, hogy tudni fogják-e a választ a nekik feltett kérdésre, vagy valami „vicceset” válaszolnak inkább. A tizedik évad kapcsán közölt infókból egyébként az is kiderül, hogy az új szezonban további újításokra és meglepetésekre lehet majd számítani – állítja a csatorna.

Címkék: Észbontók, bulvár, TV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.