2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Szeptember 22. 13:54, szerda | Bulvár
Forrás: cas.sk

Felesége unokahúgától vár gyermeket a brazil focista

Felesége unokahúgától vár gyermeket a brazil focista

Givanildo Vieira de Souza, azaz ahogy a világ ismeri, Hulk. A brazil focista most nem tehetsége vagy eredményei miatt került a címlapokra, hanem mert ismét apa lesz. A dolog azonban nem ilyen egyszerű.

A volt válogatott szupersztár negyedik gyermekének ugyanis felesége unokahúga lett az édesanyja. A dolog azért lehetséges matematikailag, mert Hulk felesége, Iran ötvenhárom éves. A pár három gyermeket nevelt eddig, tizenkét év házasság után azonban változott a helyzet és Hulk párja már a feleség unokahúga, a 33 éves Camila. A gyönyörű lány paramétereit elnézve nem meglepő, hogy elcsavarta a focista fejét, pedig állítólag Hulk az elején még ellenállt a dolognak.

Végül engedett a csábításnak, beadta a válópert és bejelentette kapcsolatát Camilával. Nagy az újdonsült pár öröme, nemsokára ugyanis gyermekáldás elé néznek. A futballista ezt közösségi oldalán tette közzé egy ultrahangos felvétellel megerősítve a hírt. A volt feleség sem maradt csöndben: egy szörnyetegnek nevezte ex-férjét.

Címkék: bulvár, Hulk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.