2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Március 22. 08:32, szerda | Tech
Forrás: hernazona.aktuality.sk

Hamarosan jön az új Crash Bandicoot, a Crash Team Rumble

Hamarosan jön az új Crash Bandicoot, a Crash Team Rumble

A megjelenési dátum már ismert, íme egy előzetes a nagysikerű játéksorozat következő epizódjából.

A friss multiplayer játékban négy a négy ellen játékmód lesz.

Hamarosan érkezik a Crash Bandicoot új többjátékos játéka, a Crash Team Rumble. Az Activision ugyanis bejelentette a megjelenési dátumot, ami június 20-a. A hírrÅ‘l a VGC weboldal számolt be.

Azt is megtudtuk, hogy azok a játékosok, akik elÅ‘rendelték a játékot, részt vehetnek majd egy bétatesztben. Ez április 20-tól április 24-ig tart majd. A Crash Team Rumble PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S és Xbox One platformokon lesz elérhetÅ‘.

A Crash Bandicoot story

A Crash Bandicoot egy platform játéksorozat, amelyet a Naughty Dog fejlesztett és a Sony Computer Entertainment adott ki. Az elsÅ‘ része 1996-ban jelent meg az eredeti PlayStation konzolra, és azonnal hatalmas sikert aratott világszerte. A játék fÅ‘szereplÅ‘je Crash Bandicoot, egy vicces, szÅ‘rös erszényes, aki kalandjai során számos kihívással néz szembe.

A játékmenet alapvetÅ‘en az akció, az ugrálás és a gyűjtögetés körül forog, és az elsÅ‘ rész után számos folytatás és spin-off játék is megjelent, beleértve a Crash Team Racing és a Crash Bash című játékokat is. A játékot az évek során számos platformra, például PlayStation 2-re, Xbox-ra, Nintendo GameCube-ra, Nintendo DS-re és Xbox 360-ra is kiadták.

A Crash Bandicoot játékok nagy sikert értek el az évek során, és a rajongók körében igazi kultuszjátékká váltak. Az újabb részek, például a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Crash Bandicoot 4: It's About Time is nagyon népszerűek lettek, és a játékosok újra átélhetik a klasszikus játékélményt, miközben újabb kihívásokkal és sztorikkal találkoznak.

forrás: hernazona.aktuality.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.