2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Szeptember 16. 17:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: cas.sk / Twitter

Hangosan hallgatta a zenét, szokatlan üzenetet kapott a szomszédjától

Hangosan hallgatta a zenét, szokatlan üzenetet kapott a szomszédjától

Binh Cao, egy amerikai fiatal hangosan hallgatta kedvenc zeneszámait, mire szomszédja egy szokatlan üzenettel lepte meg.

A szöveget tartalmazó lapot a bejárati ajtó alatt csúsztatta be a leleményes szomszéd. A férfi természetesen haragos kritikára számított, ám amikor meglátta az üzenetet, leesett az álla. A szomszéd el volt ragadtatva Binh zenei ízlésétől.
„Kedves szomszéd. Itt lakom melletted és szeretnék egy pár mondatot szólni a zenédről. 1) Tekerd fel a hangerőt öcsém! Nem viccelek, jó cuccokat nyomatsz. 2) Kérlek mondd el, mi a címe ezeknek a számoknak, nagyon kellenek a lejátszási listámba. 3) Nem ironizálok, tényleg. Nagyon tetszik az, amit engedsz, mióta ideköltöztél,” állt az üzenetben.

A pozitív hangulatú levelet úgy írták alá, mint „Todd, a melletted lakó pár férfi fele”. Binh nagyon megörült a levélnek, amit azonnal meg is osztott közösségi oldalán. A szomszéd is boldog lehetett, hiszen Binh minden dalát feljátszotta egy „Kedves szomszédom” című lejátszási listára. A több, mint száz dalból álló playlisten olyan zeneszámok csendültek fel, mint a West Coast Lana Del Rey-től vagy a Daydream Youth Lagoon előadásában.

Vannak még csodák.

Címkék: pozitív hírek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.