2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Február 27. 18:28, szombat | Bulvár

Harry herceg rendesen odaszólt a királyi családnak

Harry herceg rendesen odaszólt a királyi családnak

Mindezt James Corden talkshowjában tette. Mindkét brit jelenleg Los Angelesben él, így itt zajlott a beszélgetés. Károly herceg fia több dologról is beszélt, és bevallotta: ő is nézi a The Crown című Netflix-sorozatot.

A Buckingham palota lakói vehemensen tiltakoznak a sorozat ellen, szerintük az egész csak egy fikció, a realitáshoz pedig semmi köze. Harry ennek az ellenkezőjét állítja, nyíltan kimondja, hogy az emberek el sem hinnék, mennyi minden igaz, amit a sorozatban láthatunk.

„Természetesen nem minden pontosan így zajlik, de nagyjából ez a valóság. Jól látható, milyen ez az életstílus, milyen nyomásnak vagyunk kitéve. Jól látható, hogy a szolgálat felülírja a család fogalmát,” mondta Harry herceg Cordennek.

A herceg azt is elmondta, hogy a családot sosem hagyná ott, csupán háttérbe húzódott, mert már nem bírta a királyi udvarban uralkodó toxikus közeget. „Sosem hagytam ott a családom, ez inkább egyfajta háttérbe húzódás. Az egy roppant nehéz közeg. Komoly kihatással volt a mentális higiéniámra, az ott uralkodó állapotok ugyanis borzasztó toxikusak. Azt tettem, amit minden apa és férj tett volna: elvittem a családomat erről a helyről,” tette hozzá Harry.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.