2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2023. Január 23. 10:00, hétfő | Tech
Forrás: index.hu

Hasznos frissítések az Instagramon

Hasznos frissítések az Instagramon

Új funkciók bevezetésére készül az Instagram, néhány közülük már mindenki számára elérhető.

Az Instagram új funkciókkal örvendezteti meg a felhasználóit. Egyik közülük az ún. csendes üzemmód, amelynek köszönhetően egy kicsit elszakadhatunk a telefonjainktól. Ez a hasznos újítás némítja az értesítéseket és üzenetet küld az ismerőseinknek, hogy nem vagyunk aktívak. Az instafelhasználók bármikor bekapcsolhatják az üzemmódot, ha éppen dolgozni, tanulni vagy pihenni szeretnének. Az alkalmazás időnként felajánlja majd a csendes üzemmód lehetőségét, ha érzékeli, hogy a felhasználó túl sok időt tölt az Instagramon.

Az új üzemmód mellett számos újdonságot jelentett be a platform, amelyek már mindenki számára elérhetők. Az egyik ilyen újdonságot a szülők számára fejlesztették, akik ezentúl láthatják, hogy gyermekük kiket tiltott le.

A fejlesztők a felfedezés felületén is finomítottak – ezt egy algoritmus szabályozza, amely eléggé pontatlan volt. Egy frissítést követően már a megjelenő tartalomnál is jelezhetjük, hogy nem érdekelnek minket.

Az Instagram a jövőben bővítené a tiltott szavak és hangulatjelek funkcióját is – ha egy poszt tartalmazza az általunk beállított tiltott szavakat/hangulatjeleket, akkor ezeket a bejegyzéseket az alkalmazás nem fogja ajánlani számunkra.

Címkék: instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.

2024. Október 15. 11:26, kedd | Kzélet

Megszűnik az egyik legfontosabb IC-járat

A Pozsony-Kassa vonalon közlekedő IC-járat megszüntetésének oka anyagi hátterű.