2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Január 17. 14:22, hétfő | Bulvár
Forrás: My TV Online / iMDB

Hatalmas siker az új Sikoly

Hatalmas siker az új Sikoly

A leporolt franchise-ok általában nem aratnak osztatlan sikert a kritikusok körében, olykor pedig a nézők is menekülnek egy-egy feldolgozás vetítéséről. A Sikoly esetében azonban nem ez történt.

Úgy tűnik, mégsem csak a totális blockbusternek számító, hatalmas költségvetésű filmeknek van jövője a mozikban. Nem elég, hogy remekül sikerült a Scream és még a kritikái is jók lettek, még sikeresnek is bizonyult, ráadásul a közönség is szereti. Javarészt, legalábbis. Az Amerikában pénteken bemutatott film letaszította az első helyről pénteken a Spider-Man: No Way Home-ot, mely 5,2 millió dollár bevételt hozott, a Screamnek ugyanis 13,4 millióra futotta, ami 32 milliós hétvégét és 37 milliós hosszú hétvégét jelet előre. Ami kiemelkedően jó teljesítmény.

Az IGN Hungary Sikoly-kritikája

Elég beszédes, hogy a film még a járványidőszakban is lepipálta a negyedik rész 18,7 milliós nyitányát 2011-ből, ami azt jelenti, hogy 5 nap alatt több bevételt fog elérni, mint az a film egész amerikai futása során. Érdekes lesz látni, hogy itthon is hasonló-e az érdeklődés a horrorfilm iránt. Erről adatok ma estefelé lesznek.

Címkék: film, kritika, mozi, Sikoly

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.