2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Október 24. 16:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter

Hayden Christensen ismét Anakin Skywalker bőrébe bújik

Hayden Christensen ismét Anakin Skywalker bőrébe bújik

Anakin visszatér! Hayden Christensen, aki a 2000-es években készült előzménytrilógiában alakította Anakin Skywalkert, ismét magára öltheti a Jedi-talárt, ezúttal a készülő Ashoka-sorozatban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Hayden Christensen fogja alakítani Anakin Skywalkert a tervezett Ahsoka Tano-tévésorozatban a Disney+-on. Mint ismert, tavaly decemberben a platform vagy féltucat Marvel és Star Wars-sorozatot jelentett be, és utóbbiak között a Star Wars: Obi-Wan Kenobi, a Star Wars: Rangers of The New Republic, a Star Wars: The Acolyte és a Star Wars: Visions mellett a Star Wars: Ahsoka is ott volt.

Star Wars: Ahsoka főszereplője természetesen Rosario Dawson lesz, aki az animációs sorozatokból megismert karaktert a The Mandalorian 2. szezonjában is alakította. Arról még mindig nem tudunk, hogy ki lesz a sorozat készítője, csak annyi biztos, hogy Jon Favreau és Davi Filoni executive producerként dolgozni fog ezen is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.