2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. November 14. 10:20, szombat | Bulvár
Forrás: HVG

Hiba volt filmforgatásnak álcázni a 200 fős Mátrix-bulit

Hiba volt filmforgatásnak álcázni a 200 fős Mátrix-bulit

A németországi megszorítások ellenére a stúdió megrendezte a partit. Filmforgatásnak álcázták azt a berlini bulit, amelyen a Mátrix-film forgatásának végét ünnepelték, így akarták kijátszani a járványügyi előírásokat.

A HVG tájékoztatása szerint Keanu Reeves is a kétszáz vendég egyike volt. A parti a Babelsberg filmstúdióban, Brandenburg tartományban volt megrendezve, ahol az ünnepségeken legfeljebb 50 vendég vehet részt. A bulikat ezen kívül előre be kell jelenteni, hogy a hatóságok ellenőrizhessék, betartják-e az előírásokat, melyek szerint például a vendégeknek távolságot kell tartaniuk és amikor nem esznek vagy isznak, maszkot kell viselniük.

A német rendőrség állítólag nem kapott bejelentést a rendezvényről, ezért felelősségre vonják a stúdiót. A Mátrix-buli egyik vendége szerint mindenkin végeztek PCR-tesztet a parti előtt, és mindenkinek maszkot kellett viselnie. Hozzátette, hogy a buli későbbi szakaszában ezt sokan már nem tartották be. A Bild című lap értesülései szerint továbbá a bulin ott volt Keanu Reeves is partnerével, Alexandra Granttel. A Mátrix 4 forgatása még márciusban szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt, a munkát augusztusban folytatták, Berlinben. A filmet várhatóan 2021 decemberében mutatják be.

Címkék: forgatás, Matrix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.