2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 20. 18:42, péntek | Bulvár
Forrás: imdb, port.hu,

Hivatalos: a Marvel leszerződtette az új Amerika Kapitányt

Hivatalos: a Marvel leszerződtette az új Amerika Kapitányt

Eddig is lehetett sejteni, hogy ki kapja a Chris Evans által megformált Amerika kapitány szerepét, de most már mindez hivatalos. A Disney örülhet.

Júniusban még csak sajtóértesülés volt, hogy Anthony Mackie tárgyal a Disney-vel arról, hogy ő vinné tovább a Marvel Cinematic Universe-ben a Chris Evans által "leadott" Amerika kapitány karakterét, tegnapra viszont a Deadline forrásai szerint mindez meg is valósult, a színész aláírta a stúdióval a megállapodást a karakter eljátszására vonatkozóan egy negyedik Captain America-filmben.

Azt nem tudni, hogy a filmben szerepelni fog-e Sebastian Stan, aki a The Falcon and the Winter Soldier című Disney+-sorozatban Mackie partnere volt. A történetét forgatókönyvíróként a sorozat készítője, Malcolm Spellman fog felelni, aki Dalan Musson közreműködésével fogja írni a szkriptet. Rendezőről egyébként még nem tudni.

Evans kapcsán amúgy mindenképp érdemes megjegyezni, hogy ugyancsak sajtóinfók szerint dolgoznak a Marvelnél egy titkos projekten is, amiben szerepelhet a színész, azonban az a film, nem a Mackie főszereplésével elkészítendő Amerika kapitány 4 lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.