2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. November 23. 15:19, kedd | Kultúra
Forrás: Youtube

Hollywood feldolgozást készítene az év eddigi toronymagasan legjobb európai filmjéből

Hollywood feldolgozást készítene az év eddigi toronymagasan legjobb európai filmjéből

Akinek esetleg nem volna világos, a dán Retfærdighedens ryttere-ről, azaz Az igazság bajnokairól beszélünk Mads Mikkelsen főszereplésével. Úgy látszik, nem csak mi gondoljuk így, Hollywood már fel is kapta a fejét.

Az itthon október végén bemutatott alkotáson új változatán a Lionsgate stúdió kezdett el dolgozni, és nagyszerű hír, hogy a forgatókönyvet eredeti írói, Anders Thomas Jensen és Nikolaj Arcel jegyzik - előbbi kapcsán elég csak olyan alapfilmeket említeni, mint a Zöld hentesek vagy az Ádám almáit. A film fő producere Shawn Levy lesz, aki idén a Free Guy révén már nagyot dobott egyszer.

A hivatalos tartalomleírás: "Mathilde egy tragikus vonatbalesetben veszíti el édesanyját. Apja, Markus hivatásos katonaként hosszú éveket töltött távol otthonuktól, most hazatér egyedül maradt lányához. Hamarosan felkeresi Markust egy különös figura, Otto, aki szintén a vonaton utazott és állítja, hogy a baleset nem volt véletlen. A gyilkosságot egy koronatanú kiiktatására tervelték ki, aki az Igazság bajnokai nevű motorosbanda feje ellen tanúskodott volna, Markus felesége pedig csupán véletlen áldozata volt a merényletnek. A katona nem habozik, Ottoval és barátaival – akik a feladatra tökéletesen alkalmatlanok – bosszúhadjáratra indul, még ha ehhez a fél alvilággal le is kell számolnia."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.