2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Május 24. 12:45, hétfő | Tech
Forrás: TechRadar / Apple

Így nézhet ki az új Apple Watch

Így nézhet ki az új Apple Watch

Kiszivárogtak a hírek, miszerint az almás cég már dolgozik okosórája következő generációján. Az új Apple Watch teljes ráncfelvarrást kap, de felismerhető lesz az új dizájn.

Az Apple szeptemberre ígérte az új AW-t, amely a hetedik generáció lesz az okosórák sorában és a hírek szerint már készen is áll a tömeggyártásra.

Ilyenkor persze már vannak szivárogtatások is a küszöbön álló eszközről, így legutóbb az ismert tipster, Jon Prosser vetette fel, hogy az Apple az új okosóra esetében valószínűleg lemond a lekerekített sarkokról, és ez egyfajta iPhone 4 alapú megközelítést jelent. Ez annyit tesz, hogy az Apple Watch 7 nagyon fog hasonlítani az iPhone 12-re, ezáltal a klasszikus és közkedvelt iPhone 4-esre. Egy másik elemző, Ming-Chi Kuo szerint is ez lesz a helyzet. Posser zöld színt is emlegetett, ami teljesen új színt adna az Apple Watchnak. Kíváncsian várjuk az eredményt.

Címkék: apple, kütyü, okosóra, Tech

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Kzélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.