2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 02. 16:03, hétfő | Kzélet
Forrás: cas.sk

Íme a COVID-lottó feltételei

Íme a COVID-lottó feltételei

Hétfő 15:00-ig eddig összesen 160 ezer ember regisztrált a COVID-lottó programba. Ezt Igor Matovič pénzügyminiszter mondta hétfői sajtótájékoztatóján.

„A 18:30-kor indított rendszer eleinte egy hibaüzenetet küldött szét az érdeklődőknek, ezt a technikai malőrt azonban fél 9-re sikerült eltávolítanunk. Most már mindenki megkapta a megerősítő SMS-t, illetve válaszmailt,” írta a miniszter facebook-oldalán.

A tárcavezető azt is elmondta, hogy a következő tizenkét hét folyamán 110 ezer nyeremény talál gazdára összesen 21 millió euró értékben. Vasárnap speciális prémiumot húznak, öt szerencsésnek százezer euró üti a markát. A dolog azonban nem ilyen egyszerű. A kisorsoltaknak válaszolniuk kell majd egy kérdésre, amelyet a közszolgálati televízió képernyőjén követhetnek figyelemmel. Amennyiben ez nem sikerül, úgy a nyereményük csupán ezer euró lesz. Ha az első kisorsolt nem veszi fel a telefont, úgy a második esélyes már 200 ezer euróért játszik, ebből világos, hogy ha csak az utolsó nyertes veszi fel a telefont, úgy az ő nyereménye akár 500 ezer euró is lehet.

Emellett hétfő és péntek között következő 125 embert sorsolnak ki, akik nyereménye ezer és tízezer euró között mozog majd. A tízezer eurót naponta öten, az ezret pedig naponta húszan is megnyerhetik. Hetente egyszer pedig egy elektronikus sorsolás keretein belül tízezer ember kaphat 100 eurót fejenként.

Címkék: Covid-lottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Kzélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.

2024. Augusztus 27. 17:59, kedd | Kzélet

Taraba újabb tárgyalásokat folytatott Lantossal Bősről

A mai tárgyalások dinamikája és terjedelme csak megerősíti, hogy mindkét fél meg akar állapodni - magyarázta Taraba.

2024. Augusztus 26. 11:20, hétfő | Kzélet

A szakértők szerint az aszály jelenti majd a legnagyobb problémát a mezőgazdaság számára

A tudósok azt jósolják, hogy a vízhiány problémája súlyosbodni fog Szlovákiában.

2024. Augusztus 13. 10:06, kedd | Kzélet

HŐSÉGRIADÓ: 35 Celsius-fok várható az ország egyes területein

A figyelmeztetések ideiglenesen 13 órától 19 óráig vannak érvényben.