2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2020. Június 16. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: tasr

Ismét bombariadó volt a bíróságokon

Ismét bombariadó volt a bíróságokon

Ismét bombariadó volt a szlovákiai bíróságokon. A hírt Veronika Martiniaková, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője is megrősítette.

„A rendőrök 9.37-kor érkeztek a Pozsonyi Kerületi Bíróság és a Pozsony 1 Járásbíróság épületéhez, és elrendelték az evakuálást" – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Pavol Adamčiak, a Pozsonyi Kerületi Bíróság szóvivője.

Röviddel 9.15 után evakuálták a rendőrök a Legfelsőbb Bíróság épületét is, ezért el kellett napolni a P. J. Šafárik egyetem volt dékánja ügyének tárgyalását is, akit a bazini (Pezinok) Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) három évvel ezelőtt felmentett a korrupciós vádak alól.

Rövid idő alatt ez már a harmadik bombariadó a bíróságokon. Utoljára június 4-én, előtte pedig május 14-én jelentette be valaki névtelenül, hogy bomba fog robbanni a bíróságon.

Címkék: bombariadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 04. 11:35, péntek | Helyi

Lemond miniszteri posztjáról Zuzana Dolinková

Kritizálta többek közt a kormány konszolidációs intézkedéseit.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.